Σχεδίασε μοναδικές εμπειρίες για το κοινό σου!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“How to strengthen your audience development”

Τοποθεσία: Caravan B&B Thessaloniki (Ρέμπελου 1, Θεσσαλονίκη)

Ένα εργαστήριο σχεδιασμένο για νέους επαγγελματίες, με ενδιαφέρον στο marketing, το customer experience και την δημιουργία loyal communities γύρω από ένα brand ή έναν οργανισμό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε κλάδου, και πιστεύουμε ότι αφορά πολύ όσους δουλεύουν στον πολιτισμό, σε festival ή σε event planning, σε κοινωνικές επιχειρήσεις ή άλλους οργανισμούς, που συχνά δεν έχουν στόχο το κέρδος αλλά την ενδυνάμωση μιας κοινότητας.

Μας ενδιαφέρει να δώσουμε έναν νέο τρόπο σκέψης και πρακτικά εργαλεία(hands on tools) στους συμμετέχοντες, για να δουν πρακτικά πως πρέπει να ξεκινάει ένας οργανισμός ή μια εταιρία να αναπτύσει και να διατηρεί το κοινό του/της, καθώς και να σχεδιάζει στρατηγικά την εμπειρία του κοινού ή των πελατών του.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι μέρος του τελευταίου κύκλου των 9How to Workshops, που εστιάζει στην ενδυνάμωση ενός οργανισμού και των εξωτερικών συνεργασιών του. Το κοινό είναι ένα ζωτικό τμήμα για έναν φορέα και είναι πλέον κομβικό να τοποθετείται στο επίκεντρο του σχεδιασμού των υπηρεσιών ή των προιόντων που προσφέρουμε. Αν δεν ακούσουμε τις πραγματικές ανάγκες του κοινού μας, αν δεν καταλάβουμε ποιό κοινό μας ακολουθεί και αν δεν δούμε ρεαλιστικά την εταιρία ή τον φορέα μας, δεν θα καταφέρουμε να λύσουμε όσα δυσκολεύουν το κοινό μας και να διατηρήσουμε σχέσεις μαζί του. Η ανάπτυξη κοινού είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να προσεγγίζεις το κοινό σου ανθρωποκεντρικά.

Το εργαστήριο έχει δομηθεί σαν ένα μεγάλο role-playing, με σκοπό να δώσουμε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να διαδράσουν, να τολμήσουν να πουν την γνώμη τους, αλλά και να μάθουν στρατηγικές του   audience development, και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν από την επόμενη μέρα στην δουλειά τους.

Διαδικασία συμμετοχής

Το κάθε εργαστήριο αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής, ώστε να μάθουμε περισσότερα για σας και να διευκρινίσουμε διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή σε περισσότερα του ενός workshop; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ερωτήσεις; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: hello@youthnest.com

 

We are thrilled that you want to join us!

Τιμή Εισόδου

20 € : γενική είσοδος
15€ : μειωμένη (φοιτητές, άνεργοι)

 

Περιλαμβάνεται καφές και ελαφρύ σνακ

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Close Menu
en_USEnglish
elΕλληνικά en_USEnglish